کشف محرک نخاعی مقاوم توسط دانشمند ایرانی
.
اطلاعات کاربری
دوستان
خبرنامه
آخرین مطالب
لینکستان
دیگر موارد
آمار وب سایت

 

کشف محرک نخاعی مقاوم توسط دانشمند ایرانی

                            سیستم جدید خطرات ام‌آرآی را حذف می‌کند؛ این کاشت در خارج از طناب نخاعی قرار گرفته و از آنجا به ارسال پالس های ریز الکتریکی برای توقف ارسال سیگنال های درد به مغز می‌پردازد.                       

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، دانشمند ایرانی دانشگاه اوهایو موفق شد اولین کاشت نخاعی با قابلیت مقاومت در برابر خطرات دستگاه ام‌آرآی را در بدن یک بیمار آمریکایی قرار دهد.

پزشکان از سال ها پیش از محرک های نخاعی برای تسکین دردهای مزمن در بیماران استفاده می‌کردند اما دستگاه جدید از یک ویژگی منحصربفرد برخوردار بوده که برخلاق سایر دستگاه های فلزی می‌تواند بطور ایمن در دستگاه ام‌آرآی مورد استفاده قرار بگیرد. این امر بدان معنی است که افراد دارای کاشت های داخلی نیز می‌توانند در صورت نیاز، بدون دردهای رایج در زیر این دستگاه ها قرار بگیرند.

هفته گذشته اولین بیمار در آمریکا توسط دکتر علی رضایی و دکتر میلاند دیوگائونکار مورد جراحی قرار گرفته و این دستگاه در بدن وی کاشته شد. این بیمار 78 ساله از درد شدید پا رنج می‌برد.

دکتر رضایی، رئیس کنگره جراحان مغز و اعصاب اظهار کرد: سیستم جدید خطرات ام‌آرآی را حذف می‌کند. این کاشت در خارج از طناب نخاعی قرار گرفته و از آنجا به ارسال پالس های ریز الکتریکی برای توقف ارسال سیگنال های درد به مغز می‌پردازد.

بیشتر دستگاههای الکترونیکی و فلزی دیگر مانند محرکهای مغز یا کاشتهای حلزونی برای استفاده در دستگاه ام‌آرآی خطرناک هستند چرا که این دستگاه ها ممکن است داغ شده، حرکت کرده یا بافت را پاره کنند. دکتر رضایی با ضروری و رایج خواندن اسکن های ام آرآی برای تشخیص و مراقبت های پزشکی ابراز امیدواری کرد که افراد مبتلا به دردهای مزمن، بیماری نخاعی، اختلالات عصبی و ارتوپدی در زمان نیاز به اسکن ام‌آرآی بتوانند اسکنها را با استفاده از این کاشت جدید بدون درد انجام دهند.

این کاشت جدید موسوم به سیستم های محرک عصبی  از یک لایه محافظ برخوردار بوده که انرژی دستگاه ام‌آرآی را گرفته و آنها را در امتداد طول دستگاه پراکنده می‌کند و باعث کاهش خطر داغ شدن دستگاه می‌شود. این محرک با استفاده از کمترین میزان ماده مغناطیسی ساخته شده و از این رو توسط مغناطیس دستگاه ام‌آرآی کشیده نخواهد شد. پس از کاشت در بدن، بیماران می‌توانند تحریک الکتریکی آن را از راه دور برای راحتی بیشتر تنظیم کنند. پزشکان نیز می‌توانند از کنترل از راه دور برای خاموش کردن دست.





:: موضوعات مرتبط: اخبار , سلامتی , ,
:: بازدید از این مطلب : 1054
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : جهان مدرن
ت : دو شنبه 28 مرداد 1392
.
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








موضوعات
نویسندگان
آرشیو مطالب
مطالب تصادفی
مطالب پربازدید
پشتیبانی